Tjenester

Tømrertjenester

Tømrermester Runar Sunde leverer tømrertjenester som nybygg,rehabilitering og servicetjenester.
Vi kan også formidle tjenester til tegning,prosjektering og øvrig forarbeid for ett prosjekt.
Vi leverer totalentrepriser på blant annet rehabilitering av våtrom, men kan også stå for hel eller delleveranser av andre fag med tilhørende ansvar for blant annet koordinering og kvalitetsoppfølging. Enkelt for deg, kun en aktør å forholde seg til.

Rådgivning

Vi kan bistå i forbindelse med overtagelser av boliger og andre arbeider. Generell rådgivning til byggesak og prosjektering. Tømrermester Runar Sunde kan bistå med tilstandsanalyser av våtrom.

Fra og med 1 januar 2014 kan vi og tilby energirådgivning i forbindelse med eldre boliger. Rådgiverstatus hos ENOVA gir deg mulighet for å søke støtte til rådgivning og tiltaksplan som vi utformer for ditt prosjekt. Godkjent tiltaksplan vil også vise om du kan få støtte til oppgradering av boligen. Vi kan også energimerke din bolig.

MonteringSarbeider

Leverer blant annet kontrollmåling og montering av benkeplater i stein for kjøkkenleverandører. Vi monterer også skilt og reklamer for leverandør.

Varmepumper

Vi kan gi deg gode priser på luft/luft varmepumper med montering fra f eks Panasonic, Mitsubishi, Vivax.

Kjøkken og benkeplater i stein/silestone

Vi monterer kjøkken for kjøkkenleverandører men, kan utenom det gi deg tilbud på levering av stein til kjøkken og baderoms innredninger.

Utskifting av punkterte isolerglass

Utskifting av glass er et rimelig og fullverdig alternativ til å bytte vinduer, ta kontakt for pris og gode råd.

Plassbygd innredning, skyvedørsgarderober, trapper, kjøkkeninnredning og så videre….

 

Øvrige håndtverksfag og byggtjenester:

Tømrermester Runar Sunde leverer kan forestå levering av de fleste fag i ett byggeprosjekt. Enkelt for deg og enkelt for oss. Ta kontakt med oss om du lurer på noe; hva som helst, vi gir gjerne råd og veiledning.

 

Ta kontakt med oss om det er noe vi kan hjelpe deg med!